Test-H2o

29. ledna 2009 v 16:35 | sasa |  H2o-stačí pridať vodu

Test H2o


1. Ako sa volá morská panna na pravo?

a) RIKKI
b) EMMA
c) CLEO

2. Na ktorom ostrove sa stali morskými pannami?

a) Na ostrove SABROSSA
b) Na ostrove MAKKO
c) Na ostrove HEEL

3. Ked sa dotknú vody stanú sa morskými pannami ked:

a) Povedia 3x "morské panny"
b) Do 10 sekúnd
c) Ked si spoja náhrdelníki v tvare mušle

4. Morské panny sa volajú:

a) RIKKI,SABRINA,CLEO
b) EMMA,RIKKI,CLEA
c) CLEO,EMMA,RIKKI

5. Spojenec morských panien je:

a) Brat Emmy
b) Miriam
c) Lewis

6. Kto je to Wilfred?

a) Majitel baru na pláži
b) Spojenec morských panien
c) Nepriatel morských panien

7.Cleo má schopnost:

a) Manipulovat s vodou
b) Uvarit vodu
c) Zmrazit vodu

8. Na začiatku h2o sa pristahovala:

a) EMMA
b) CLEO
c) RIKKI

9. Ktorá z nich je jedináčik ?

a) Rikki
b) Emma
c) Cleo

10. Na morské panny pôsobí:

a) Hviezdy
b) Spln mesiaca
c) Kométy

VYSLEDKY:

1) a 3) b 5) c 7) a 9) a
2) b 4) c 6) a 8) c 10) b


 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.